Joe - And then... ****  

Het vierde album van Joe heet "And Then" en ligt sinds 24 januari a.s. in de winkel. De eerste single "More And More" is geproduceerd door "R.Kelly" en is al geruime tijd te horen op de diverse radiostations. Niet alleen "More And More" is van de hand van "R.Kelly", hij gaf Joe ook de track "Make You My Baby" die oorspronkelijk was bedoeld voor zijn album genaamd Loveland. Dit album van "R.Kelly" lekte ver voor de releasedatum uit op internet, waarna Joe uit frustratie besloot dit album niet uit te brengen.
Sinds zijn debuut in 1997 met het album "All That I Am" staat "Joe" bekend als een meester van de ballads. Op dat eerste album staat naar mijn mening één van de mooiste r&b-ballads allertijden "All The Things ( Your Man Won't Do) die van "Joe" in een klap een wereldster maakte.
Ook het nieuwe album "And Then" is weer een fantastisch soulful album geworden, waaraan grote producers meewerken zoals Dallas Austin, Frankie Romano en Ivan Barias. Dat "Joe" als artiest ook vernieuwend is en oog en oor heeft voor alles wat er in de hedendaagse R&B en Hip-Hop scene gebeurt bewijst hij met de up-tempo track "Ride With You", waarop de rap komt van G-Unit. Op zijn beurt werkte Joe mee aan het debuutalbum van G-Unit, 'Beg For Mercy' dat december 2003 uitkwam. Een andere up-tempo knaller is "Street Dreams", maar de ballads overheersen op And Then met fantastische songs als "Sweeter Than Sugar", "Testify" en "Bedroom".

Met dit nieuwe album bewijst Joe één van de grootste R&B-sterren van deze tijd te zijn.
 

 

5 maart 2004

 
Tracks en Credits
 
Terug naar Hoofdindex