Frank Migliorelli & the Dirt Nappers - Bass, drums, guitar & organs (Waardering Muziekwereld) 7

Frank Migliorelli & the dirt Nappers - Bass, drums, guitar & organs

Bloedbanden kan je niet stoppen. Er zit nog wat Italiaanse cultuur in de New Yorkse composer Frank Migliorelli. Zijn nieuwe album met de nietszeggende titel steekt in een moskleurig kleedje met tekeningen van een luchtzuigende vis, vaten gevaarlijk afval en een buste met ingewanden. Zelf zit het heerschap op zijn troonkruk te mijmeren over zijn tien americana songs.
Frank zingt op zijn nieuwe cd hoofdzakelijk over de vrouwelijke versie van de mensheid.  Love songs op een bedje van soul, rock’n roll en (garage-)rock.  Samen met The Dirt Nappers sleept hij je mee in (al dan niet?) gefantaseerde liefdeservaringen.  Instrumentaal springt niemand uit de band en wordt er gewoon goed gemusiceerd. Iedereen kent zijn plaats en opdracht…. Tja, echt hartverwarmend kan je dat niet noemen. In een rokerige kroeg, een glas rode wijn voor je en een plaatselijke deerne naast je, werkt het echter prima als achtergrond. Afsluiter Femme Fatales maakt de Angelo Branduardi in hem los. Sterke emotionele song die je achter laat met een goed gevoel.

Auteur: Marino Serdons

Bron: www.keysandchords.com

Deeplink: read:http://www.keysandchords.com/album-review-blog/frank-migliorelli-the-dirt-nappers-bass-drums-guitars-organs

 

Gepubliceerd op Muziekwereld: 12 december 2017

Listen Tracks

Video

Website

 

 

Terug naar Hoofdindex