Contact

 

In de periode 1-10 september kunnen geen e-mails worden beantwoord wegens vakantie

 

Heb je opmerkingen, suggesties of een verzoek om plaatsing van een cd-recensie?

Stuur dan gerust een e-mail naar de redactie van Muziekwereld:

redactie@muziekwereld.com

Vervolgens is plaatsing van de inhoud van je e-mail in het Gastenboek mogelijk na goedkeuring door de redactie.

N.B.: Naar is gebleken komen af en toe nog e-mails binnen in een niet meer in gebruik zijnd e-mail adres van Muziekwereld op Yahoo.

Gebruik s.v.p. uitsluitend bovenstaand e-mail adres om ervan verzekerd te zijn zo spoedig mogelijk een reactie te onvangen.

 

Verzoeken om een album-recensie:

Soms komen verzoeken binnen om een cd-recensie voor een mini-album of een Ep.

Aan die verzoeken kan helaas niet worden voldaan, de ondergrens voor een cd-recensie ligt ongeveer bij 8 tracks met een speelduur van meer dan 30 minuten.

Publiciteit voor de release van een mini-album of Ep zal bij niet-recenseren in ieder geval wel worden geboden via de rubriek Muzieknieuws (dagelijks nieuws uit de muziekwereld).

Bepaalde muziekgenres lenen zich minder goed voor een recensie op Muziekwereld, omdat deze niet aanlsluiten bij de doelgroep muziekliefhebbers, waarop Muziekwereld zich met name richt. Genres, zoals hardrock, metal, rap - om een paar voorbeelden te noemen - zullen daarom in beginsel niet worden gerecenseerd.

Reacties op recensies zijn van harte welkom en deze kunnen na goedkeuring van de redactie worden geplaatst in het Gastenboek van Muziekwereld:

http://www.muziekwereld.com/Gastenboek.htm