CJ Simmons - Forever (Waardering Muziekwereld)

CJ Simmons - Forever

CJ Simmons bestaat uit het vanuit Nashville afkomstige duo Christian en Jessica Simmons. Dit duo speelde de laatste jaren ontelbare concerten en trad ook veel voor de Amerikaanse militairen die over de wereld zijn gestationeerd. Met hun nieuwe album Forever willen ze de draad oppakken met de fans die ze door de jaren heen hebben verzameld. Hun doel is het brengen van goede en positief ingestelde muziek. Hun sound is een mix van country en rock en van dit album werd in de herfst van 2017 het nummer Anywhere That Isn't Here als single uitgebracht. Een nummer dat al heel wat 'airplay' kreeg op radio en TV stations.

Op dit album vinden we 11 nummers terug, waarbij het duo met de openingstrack en When You Say You Love Me zich eerder rustig op het Americana publiek lijkt te richten, nummers met een 'poppy' attitude. Vanaf You Can Count On Me schakelt dit duo in overdrive en brengt dan onvervalste good ol' country. Ook met You Can Count on Me blijven ze op dat pad en met Good At Wasting Time pakken ze dan uit met een onvervalste country ballad.

Forever is een topplaat voor de country- en Americana-liefhebbers onder ons en sluit af met de mooie ballad Someone Should've Cared.

 

Bron: www.rootsville.eu

Deeplink: read:http://www.rootsville.eu/2018%20album%20reports/reports/cj%20simmons.html

 

Gepubliceerd op Muziekwereld: 6 mei 2018

Listen tracks

Video

Website

 

Terug naar Hoofdindex