Boris

Ruim acht maanden geleden maakten we kennis met Boris Titulaer. Tijdens de voorronde leerden wij én de jury een zelfverzekerde zanger kennen die zeker een goede kans maakte op de eindoverwinning. Sterker nog, in alle polls werd hij al maanden de gedoodverfde winnaar genoemd.

En deze overtuiging van het publiek en de jury hield niet op. Tijdens de rondes die volgenden liet Boris zien dat hij wel degelijk een hele goede kans maakte. Tijdens de acht maanden zagen we hem groeien, tot een echte ster in de verschillende finale shows. De nummers Prince, Micheal Jackson en ook Justin Timberlake stook hij geheel in een nieuw jasje, waarmee hij elke ronde gemakkelijk doorkwam. Meike, Robin, Ron, Alice, Erik, Irma, Marlies en JK. Allemaal legden ze het af tegen de 23-jarige muzikant uit Venlo.

Zestig procent
En ook de finale werd gewonnen, ondanks dat hij het nog even benauwd kreeg. Zou het dan toch gebeuren, zou Maud dan toch op het laatste het beeldje voor zijn neus wegkapen? Nee, Boris won met ruim zestig procent en daarom mag hij als eerste een single uitbrengen. ‘When You Think Of Me’, dat we hem ook al zagen zingen tijdens de laatste show, is hiervan het resultaat. Het album wordt eind mei verwacht.

Songfestival
Wat de winst van Idols ook met zich mee kan brengen, heeft Boris inmiddels ook al ondervonden. Zijn vroegere partner verkocht een aantal nummers aan de Nieuwe Revu en het hele Idols zou doorgestoken kaart zijn. Boris had immers al een nummer opgenomen met Conamus, waar ook onder andere Jerney Kaagman werkt. Deze zaken lijken nu opgelost, wat opluchting geeft in huize Titulaer. Leuk weetje: Boris deed vorig jaar ook mee aan het nationale songfestival. Als Sofuja zong hij daar het nummer ‘She Would’. Zoals bekend, ze haalden de eindzege niet.


 

Terug naar Hoofdindex